FICM Teaching Day

Category: ICM Teaching Programme - Other

Date: May 10th 2023 9:30am until 5:00pm

Location: Seminar Rooms 6 & 7, L&R Centre, Southmead Hospital BS10 5NB

Google map
 
Lead Consultant 
John Cameron 
 
Renal and Fluids
Time Topic
09:15 Registration
09:30        60mins Renal for FICM
10:30-10:45 15mins Coffee
10:45       90mins Renal radiology
12:30-13:00 30mins Lunch
13:00              60 mins Setting up a filter/RRT
14:00-14:15 15mins Coffee
14:15               75 mins Setting up a filter/RRT
15:30-15:45

Feedback time - Please see HUB

15:45-17:00 Group discussion
 
 
 

Register to Attend