FICM Teaching Day

Category: ICM Teaching Programme - Other

Date: April 19th 2023 9:30am until 5:00pm

Location: Bristol Royal Infirmary BS2 8HW

Google map
 
Lead Consultant 
Emma Riley
 
Cardiovascular
Time
Topic
09:15 Registration
09:30        60mins Cardiology for FICM
10:30-10:45 15mins Coffee
10:45       90mins CVS radiology / echo
12:30-13:00 30mins Lunch
13:00              60 mins ECGs +quiz
14:00-14:15 15mins Coffee
14:15               75 mins PA catheter + IABP + COMs
15:30-15:45

Feedback time - Please see HUB

15:45-17:00 Group discussion
 

Register to Attend