FICM Teaching Day

Category: ICM Teaching Programme - Other

Date: February 22nd 2023 9:30am until 5:00pm

Location: Seminar Rooms 6 & 7, Southmead L&R Centre BS10 5NB

Google map
 

 

Lead Consultant 
Rachel Jones
 
Airway and Breathing
Time
Topic
09:15 Registration
09:30        60mins Respiratory for FICM
10:30-10:45 15mins Coffee
10:45       90mins Resp radiology
12:30-13:00 30mins Lunch
13:00              60 mins Airway including Perc trache
14:00-14:15 15mins Coffee
14:15               75 mins Bronchoscopy and US guided chest drains
15:30-15:45

Feedback time - Please see HUB

15:45-17:00 Group discussion
 
 
   

 

See all events

 

 

Register to Attend